Termini e Condizioni

Termeni și condiții

Regulament intern

Vă aducem la cunoștință faptul că pe perioada utilizării serviciilor oferite de Transilvania Glamping este necesară respectarea regulamentelor interne puse la dispoziția dumneavoastră prin prezentele Termene și Condiții. Ca urmare a efectuării rezervării, acceptați în mod automat regulamentul intern conceput de Transilvania Glamping cât și consecințele nerespectării acestuia. Transilvania Glamping își rezerva dreptul la compensații în cazul nerespectării prezentului regulament. Transilvania Glamping își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Dispoziții generale

Prezentele termene și condiții produc efectele unui contract astfel simpla acceptare a acestora de către aventurier semnifică dobândirea calității de parte contractantă iar drepturile și obligațiile prezentului contract devin obligatorii în conformitate cu legea aplicabilă.

Listele de prețuri și disponibilitatea locațiilor vor fi afișate pe platforma, în cazul unor modificări, acestea se vor efectua în timp cât mai scurt pe platformă.

Este interzisă pătrunderea în incinta glampingurilor cu bauturi sau mancare proprie.

Cu respectarea intimității aventurierilor, în locație este permise fotografiile și filmările.

Transilvania Glamping este exonerată de răspundere în cazul în care se pierd bunuri personale pe perioada șederii în cadrul locației, astfel, sfătuim aventurierii să fie precauți.

Glamping-ul , fiind o unitate de cazare în natură, nu ne asumăm eventualul disconfort cauzat de vietăți sau insecte.

În situația unor situații neprevăzute, denumite și cazuri de forță majoră, locația va lucra la remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

Într-un glamping se campează maxim 3 persoane, astfel micul dejun este calculat tot pentru maxim 3 persoane, astfel pachetul de cazare include mic dejun pentru 3 persoane, dacă la cazare se prezintă mai mult de 3 persoane, micul dejun nu va fi inclus în preț pentru restul persoanelor.

În situația în care nu este respectată conduită sugerată în locație, Transilvania Glamping își rezervă dreptul de a interzice șederea în continuare a aventurierului, fără rambursarea sumei aferente zilelor rămase de ședere.

În cazul în care, ca urmare a șederii aventurierului, s-au constatat distrugeri de natură materială a locației, aventurierul are obligația de a repara prejudiciul adus prin distrugere ori a contraprestația valoarea bunului/bunurilor distruse.

În cazul în care aventurierul refuză să repare prejudiciul cauzat locației, Transilvania Glamping își rezervă dreptul de a utiliza mijloacele legale și legea aplicabilă pentru repararea prejudiciului cauzat de aventurier.

Litigiile sau neînțelegerile vor fi soluționate pe cale amiabilă, dacă procedura amiabilă nu este posibilă, acestea vor fi soluționate de instanța competentă de pe lângă sediul Transilvania Glamping.

Accesul în piscină este non stop. Astfel pentru accesul după ora 21 , trebuie păstrată liniștea . A pune muzica de pe orice dispozitiv în zona piscinei este STRICT INTERZIS !

Transilvania Glamping nu își asumă răspunderea în situația în care din neatenția aventurierilor se petrec accidente în jurul resortului, inclusiv piscină, ori în cazul în care aventurierii se intersectează cu animalele sălbatice din zonă( un exemplu în acest sens este mușcătura unui șarpe).

Ca urmare a acceptării prezentelor Termene și Condiții, aventurierul este de acord și consimte că eventualele accidente suferite din culpa acestuia, exonerează Transilvania Glamping de orice răspundere.

Detalii cu privire la rezervare

Rezervările pe platforma Transilvania Glamping se pot face prin următoarele mijloace:

1. Rezervare online direct pe platforma Transilvania Glamping;
2. Rezervarea prin apel telefonic;
3. Rezervarea prin email;

Modalitatea de plată

Plata pentru sejurul la Transilvania Glamping se face doar cu cardul online pe platforma.

Accesul aventurierilor

Conform dreptului de a selecta clienții Transilvania Glamping nu acceptă persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Accesul în locație este interzis dacă aventurierul are în posesia sa arme sau obiecte care sunt considerate a fi periculoase.

Check-in-ul se face la recepția resortului, la data stabilită prin rezervare.Check-out-ul se face la ora 12. La plecare te rugăm sa anunti personalul Resortului , sa verifice stadiul unități de cazare și a accesoriilor aferente.

Obligațiile aventurierilor

Este obligatorie respectarea curățeniei și a igienei în locație. Accesoriile găsite în locație vor fi folosite doar în scopurile menite.
Este interzisă și se pedepsește conform legislației în vigoare, sustragerea de bunuri din locație.

Este interzisă introducerea în locație a altor persoane decât cele pentru care sa făcut rezervarea.

Este interzisă aprinderea focurilor în alte zone decât cele special destinate în acest sens.

Prin prezenta ta în glampinguri și în natură, te asiguri ca pastrezi liniștea și apreciezi natura , astfel, muzica este permisă până la ora 21 , dar și în acest interval fiind la un volum care sa nu deranjeze pe ceilalți.

Reguli de utilizare a corturilor

Este interzisă mutarea obiectelor din cort.

Deșeurile menajere vor fi păstrate în locurile special amenajate pentru acestea astfel încât să fie păstrată curățenia.

La intrarea în glamping vă asigurați că păstrați igiena locului prin : păstrarea curățeniei ( utilizarea coșurilor de gunoi, a scrumierei, etc., asigurarea faptului că ne-am descălțat la intrare
,păstrarea curățeniei în grupurile sanitare.

Este interzisă aruncarea chistocurilor și a cojilor de semințe, în alte locuri în afara de scrumiere și coș de gunoi, aventurierul trebuie să se asigure că, chiștocul este bine stins în prealabil.

Fumatul și aprinderea lumânărilor în cort este interzisă.

Șederea animalelor în cort este permisă doar după depunerea unei garanții de 200 euro, garanție care va fi restituită la terminarea sejurului. Această garanție are ca scop asigurarea că animalele de companie nu aduc daune cortului.

Este interzisă forțarea pânzei cortului întinderea ori tăierea acestuia, în cazul producerii unor daune în aceste sens, Transilvania Glamping poate primi compensații financiare de la aventurier în funcție de daunele produse.

În momentul părăsirii cortului, plasa de țânțari sau închiderea principala trebuie neapărat închise pentru a evita pătrunderea insectelor sau a altor vietati , totodată detineti un lacat prin care va puteți asigura glamping-ul.

Politica de confidentialitate

Transilvania Glamping obligația de a lua măsurile necesare în privința protejării pierderii și a accesului utilizării, ștergerii și divulgării fără autorizație a datelor cu caracter personal( datele referitoare la o persoană fizică determinată sau determinabilă) prelucrate în contextul raportului juridic și în concordanță cu prevederile legislațiilor aplicabile, prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să decurgă cu strictă respectare a confidențialității și securității lor.
În concordanță cu legislația aplicabilă inclusiv Regulamentul general al UE privind protecția datelor(UE) 2016/679 și Directiva 2002/58/CE( cu modificările ulterioare ori înlocuită prin acte legislative ulterioare), Transilvania Glamping prelucrează datele cu caracter personal pentru a presta serviciile de rezervare cerute.
Conform legislației actuale GDPR Transilvania Glamping va păstra și folosi datele cu caracter personal ale aventurierului doar în scopurile serviciilor prestate.
Transilvania Glamping nu este responsabilă în cazul în care datele cu caracter personal sunt incorect furnizate de către aventurier, iar furnizarea incorectă a acestora poate aduce vreun prejudiciu către aventurier.
În cazul unor scurgeri de informații care nu ține de Transilvania Glamping, aceasta din urmă nu este răspunzătoare, însă va lua măsurile necesare pentru remedierea eventualelor situații neplăcute.

Politica de anulare a rezervarii

În situația în care aventurierul anuleaza rezervarea cu 7 zile înainte de efectuarea check-in-ului, acestuia îi va fi restituită suma integrală aferentă sejurului, însă, Transilvania Glamping nu își asumă posibilele diferente de curs valutar.

În situația în care aventurierul anulează rezervarea cu 72 de ore înainte de efectuarea check-in-ului acesta va pierde 50% din suma aferentă sejurului, fiindu-i restituită 50%.

În situația în care aventurierul anuleaza rezervarea în fereastra de 72 de ore pana la efectuarea check-in-ului, acesta va pierde întreaga sumă aferentă sejurului.

Forță Majoră

În situația în care intervine cazul de forță majoră, iar Transilvania Glamping nu poate onora sejurul rezervat, aventurierului îi va fi restituita suma integrala aferenta sejurului respectiv.

Date cu privire la societate

Transilvania Glamping è rappresentata dalla società UNIVERSAL WHITE INVEST SRL, con sede legale a Lugașu de Jos Village, Comune di Lugașu de Jos, n. 259B, contea di Bihor, CUI: 36528547, n. Ordine: J5 / 1714 / 15.06.2016.

Societatea nu este platitoare de TVA.

Aprile 8, 2021

Reducere 15%


Folosiți codul

Glamping15

la finalizarea rezervării până pe 25-07-2021 pentru a beneficia de reducerea de 15%

it_ITItalian